2020 is nog maar net een paar weken begonnen en ik heb mijn eerste bruiloft er alweer opzitten. 20 februari 2020 (20-02-2020), op deze bijzondere dag, mocht ik de bruiloft vastleggen van Danique en Peter. Zo leuk! Dit stel heeft mij benaderd met de vraag of ik hun ceremonie wil vastleggen op video.

Naast mijn normale pakketten, is het ook mogelijk alleen de ceremonie vast te laten leggen op video (249 euro). Het mooie bruidspaar Danique en Peter hebben hiervoor gekozen. Ondanks het voor mij dus maar een kort dagje filmen was, kon ik goed merken dat alles goed was geregeld op deze mooie dag. De ceremoniemeester kwam mij ophalen in de lobby van het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse. Wat een prachtige zaal, vol met decoratie hebben ze daar gemaakt! Voordat het bruidspaar het ja-woord tegen elkaar ging zeggen, mocht ik ze nog eventjes zien en veel plezier wensen.

Nadat alles was opgebouwd en iedereen in hun mooiste kleding in de zaal zat, was het moment daar. Peter kwam samen met zijn moeder de zaal inlopen. De twee bleven omarmt wachten op de bruid. Er werd gevraagd door de ambtenaar of iedereen wilde gaan staan en hierna kwam Danique, met een hele brede lach op haar gezicht, de zaal inlopen. Onder luid applaus liep ze samen met haar vader haar toekomst tegemoet. Het was tijd voor de ceremonie! Er werd gelachen en gehuild, wat was het mooi! De trouwambtenaar zong tijdens haar verhaal door liedjes die voor Danique en Peter bijzonder waren. Nadat het ja-woord was gegeven en de twee elkaar uitgebreid feliciteerde middels meerdere kussen, liepen zij samen de zaal uit terwijl de familie en vrienden een haag vormden. Wat een dag!