Het jaar zit er alweer bijna op en wat heb ik ook in 2019 weer genoten van alle mooie bruiloften. Zo ook deze prachtige bruiloft van Lizzie en Riccardo in Italië!

Toen ik kort voor de bruiloft door Pascal (weddingplanner van BruiloftinItalie) werd gevraagd of ik de deze mooie bruiloft zou willen komen filmen hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dit! Ik vroeg Richard of hij mee kon om te filmen, zodat we alle mooie dingen om ons heen van verschillende hoeken konden filmen, maar ook hij hoefde hier niet lang over na te denken.

Zaterdag vlogen we naar Italië toe, zondag was de bruiloft en maandag zouden we weer terugvliegen. Zaterdagavond gingen we nog even op locatiebezoek om te zien hoe alles eruitzag. Wauw! Wat een geweldige locatie om te filmen. Alles was tot in detail geregeld en zag er prachtig uit. Nadat de pizzaparty was geweest gingen we terug naar ons hotel om ons voor te bereiden op de volgende dag.

Zondag scheen de zon heerlijk over Le Stronghe, de locatie waar de bruiloft plaats zou vinden. Alle gasten waren rustig aan het omkleden en ontbijten, terwijl wij begonnen met de shots van de locatie. Al snel ging Lizzie ging opmaken en trok ze haar prachtige jurk aan. Ook Riccardo hees zichzelf in zijn pak. Het bruidspaar heeft ervoor gekozen elkaar pas te zien tijdens de ceremonie, wat een moment was dit! Lizzie kwam samen met haar moeder aanlopen richting de ceremonielocatie, welke vol zat met daggasten en was versierd met witte lampionnen. Om nog maar niet te beginnen over het prachtige uitzicht waar iedereen op uitkeek. Nadat ze twee elkaar voor het eerst hadden gezien namen ze plaats op het bankje en nam babs Ria, die speciaal voor die bruidspaar naar Italië was gevlogen, het woord. De tranen van geluk stroomde over menig gasten hun wangen. Ook het bruidspaar hield het niet droog tijdens de mooie en liefdevolle speech van Ria.

De liefde voor hun familie en vrienden was ook na de ceremonie erg te voelen. Innige knuffels en lieve woorden waren te zien en te horen na de ceremonie. Le Stronge leent zich perfect voor een heerlijke relaxdag en na het officieel gedeelte maakte de gasten hier daarom ook goed gebruik van. Iedereen nam de tijd om even op te frissen, een duik te nemen in het zwembad en even lekker te lunchen. Ook Lizzie en Riccardo trokken zich even terug stil te staan bij dit bijzondere moment.

Uiteraard was de dag nog niet voorbij en gingen ze na deze break lekker aan tafel met hun gasten om te genieten van hun avondmaal. Vele lieve woorden werden er benoemd tijdens de speeches! Het diner werd afgesloten met een haag van sterretjes, waar het kersverse bruidspaar doorheen liep en gelijk overging in de openingsdans. Wat een prachtig gezicht was dit met alle mooie lichtjes boven hen. Na de openingsdans brak het feest los en ontstonden er spontane dancebattles, polonaises en macarenas. Alsof de dag nog niet mooi genoeg was had Lizzie nog een verrassing geregeld voor Riccardo. Ze nam hem en de gasten mee naar een uitzichtpunt op de locatie, waar prachtige vuurwerk voor hen te zien was. Wat een klapper van een afsluiting! Wat een top bruiloft was dit. De complete video is hier te zien.

Foto vuurwerk van: Carola Paans.