Recensies

“Prima contact met Beau, alles snel en makkelijk geregeld. Wij hebben niet eens gemerkt dat ze er was….! En de film bezorgt ons keer op keer kippenvel! Echt bijzonder mooi! Zeker een aanrader!”

- Monica & Tom

“Beau is een superlieve meid, die haar vak goed verstaat. Ze is flexibel, aardig, kundig en snel. Wij waren 4 dagen getrouwd toen we de eerste korte weddingtrailer al van haar ontvingen en oooh, wat is ‘ie mooi geworden. Ik kan het filmpje niet met droge ogen bekijken. We zijn heel blij dat Beau onze dag heeft vastgelegd op film. Dus nogmaals; thanks meis!!”

- Laura & Joris

“Zaterdag 17 september was onze mooie dag! Beau was hierbij aanwezig, ze was overal en nergens, en toch viel het helemaal niet op. Voelde ons gelijk heel erg bij haar op ons gemak. Leuke en vriendelijke meid. En dan krijg je een paar dagen later je trailer, en daar zit je dan met tranen naar je eigen mooie dag te kijken. Wauw alsof we het weer helemaal opnieuw beleefde. We twijfelde eerst om een videograaf te nemen, maar bij deze twijfel niet maar laat Beau jullie mooiste dag filmen. Dank je wel Beau!! Je bent een topper.”

- Nathalie & Edwin

“Vrijdag 23 september heeft Beau onze trouwdag vastgelegd. Van te voren twijfelde ik over het inhuren van een videograaf, achteraf de beste keuze die ik had kunnen maken. De dag vliegt voorbij, maar de herinnering zoals Beau hem vast heeft gelegd is eeuwig. Beau is een rustige meid die je eigenlijk niet opmerkt. Ze doet haar ding en kijkt echt door het oog van de gasten. Ik ben heel blij en gelukkig met de trailer en kijk gigantisch uit naar de film. Wrap Videoproductions is een professioneel en fijn bedrijf die ik zo nog eens zou inhuren.”

- Audrey & Martin

“We hebben Beau last minute nog geregeld. Dus het was heel erg fijn dat ze 16 september nog kon. Beau is flexibel wat heel fijn is voor een bruidspaar. Eigenlijk had ik niet door dat Beau er de hele dag was. Super mooie waardevolle herinneringen heeft Beau voor ons vastgelegd. De aanpassingen heeft Beau snel veranderd. Beau super bedankt voor de prachtige film. Je bent een toppertje. x van ons.”

- Aida & Marvin

Ze heeft een fantastische video van ons gemaakt echt heel mooi!

- Patty & Samuel

“Op 22 april 2017 was Beau erbij om onze dag te filmen. Ze was erbij vanaf het klaarmaken in de ochtend tot halverwege het feest. Een lange dag dus, maar ze heeft elk moment prachtig op film vast gelegd! Beau heeft oog voor detail en dat is terug te zien in de film. Op de dag zelf merk je nauwelijks dat ze er is en werkt ze ook goed samen met twee fotografen, zodat ze elkaar niet in de weg liepen. Toen wij na een paar dagen op huwelijksreis waren kregen we van haar de eerste trailer en niet veel later al de hele film. Prachtig! Lieve Beau, bedankt! Een videograaf was een van de beste keuzes die we hebben gemaakt!”

- Ingrid & Pim

“Op 20 april is Beau onze trouwdag komen filmen. Het is een hele aardige meid die haar werk heel serieus neemt. Wij zijn echt super blij dat we voor Beau hebben gekozen. En onze bruilofts video is PRACHTIG! Wij zijn zeer tevreden! Bedankt Beau, je bent een topper!”

- Adrienne & Erik

“7 mei was onze grote dag, en wat een prachtige film hebben we gekregen van Beau!! En vooral ook super snel!! Op de dag zelf merkte je amper dat ze er was en alles voelde zo ontspannen en natuurlijk! Ik zou haar iedereen aanraden!!”

- Melissa & Daley

“Op 24 april 2017 heeft Beau een prachtig filmpje gemaakt van onze bruiloft. Beau is een toffe meid die onwijs veel plezier heeft in haar werk! Beau levert een prachtig filmpje en probeert dit zo snel mogelijk te doen zodat je weer even kunt nagenieten van de onvergetelijke dag. Twijfel je nog om een videograaf te nemen voor bijvoorbeeld je bruiloft? DOE HET! Je krijgt een onwijs mooie en onvergetelijke herinnering die je altijd kunt terugkijken en met trots kan laten zien. Je bent een topper Beau!”

- Cindy & Nick

“Beau heeft een heel belangrijk aandeel gehad op onze trouwdag. Haar aanwezigheid was super, terwijl ze er toch ook ‘niet’ is. Ze doet haar werk uitstekend, wil daarnaast helpen waar nodig en is een leuke vlotte meid! De Same Day Edit is zeer goed ontvangen tijdens de opening van ons feest, maar ook na de bruiloft is de SDE en de trouwfilm een blijvende herinnering! Ze pakt de juiste momenten op beeld en weet deze geweldig te combineren met de muziek. Een geweldige blijvende herinnering!

Ook een kus namens Luuk (een nieuwsgierige 6jarige), die alle kennis van het cameravak super uitgelegd kreeg van Beau!”

- Jacky & Roel

“Lieve Beau, we hebben je al een aantal keer bedankt voor het vastleggen van onze bruiloft maar ik doe het hier nogmaals. Onze same day edit film was echt boven al onze verwachtingen! Zo mooi! Wat heb jij dat goed gedaan zeg. Ik heb amper gemerkt dat je aan het filmen was en hoe je dan alles zo mooi hebt vast kunnen leggen en zo een mooie videoclip ervan hebt kunnen maken, dezelfde dag nog, vind ik echt heel erg knap en bijzonder. We hebben echt uitgepakt voor onze bruiloft maar we zijn nog een meeste blij dat we hebben gekozen voor de same day edit, hierdoor hebben we de dag veel bewuster mee gekregen en het was zo ontzettend gaaf om de film savonds aan de feestgasten te kunnen tonen. En dan ben je ook nog eens zo lief en spontaan. Dank je wel Beau! Je bent een topper. Liefs Ben en Daphne”

- Daphne & Ben

“Beau is naar ons afgereisd in Spanje om ons huwelijk te filmen. Ze is echt een natuurtalent! Ze is erg goed in het filmen van kleine details die de beelden mooi samen laten komen. Daarnaast is ze erg prettig om mee te werken. Erg aardig en open persoon en zeer professioneel. Wij ontvingen de opnames al binnen 2 weken na ons huwelijk en ik kan je zeggen, het is echt ongelofelijk mooi geworden! Precies wat ik had gehoopt! Ze is een echt talent met de camera! Lieve Beau, nogmaals bedankt voor de prachtige beelden en alles wat je voor ons hebt gedaan! Wij zijn ongelofelijk blij met je! Groetjes mr. & mrs. Alberts.”

- Stephanie & Bas

“Al in een vroeg stadium van onze verloving wist ik dat wij Beau als onze videograaf wilde hebben, maandenlang smolt ik van elke video van haar. Afgelopen september was het dan eindelijk zover en heeft Beau op onze dag gefilmd, het resultaat is ongelovelijk! Onze dag van begin tot eind staat zo mooi op beeld, een tastbare herinnering voor het leven, ik kijk ons filmpje dan ook nog geregeld terug om zo weer even terug te gaan naar de mooiste dag ever. Lieve Beau heeeeel erg bedankt! Je bent een super talent, mega aardig en op de dag zelf merk je niet eens dat je er bent! Onze fotograaf vond de samenwerking met jou ook heel fijn, kortom een aanrader voor iedereen!”

- Merel & Patrick

“Op 22 december afgelopen jaar zijn wij getrouwd. Het was een prachtige winterse dag met een gezellig warme sfeer. Beau is hier helemaal in mee gegaan, je merkt niet eens dat ze er is. Het resultaat is een prachtig filmpje dat ons de dag helemaal opnieuw laat beleven. Ik raad iedereen aan te investeren in een videograaf en zeker in Beau! Het eindresultaat is super voor een super prijs!”

- Peggy & Aida

“Vrijdag 19 mei 2017 was onze dag en Beau was erbij. Ze heeft 8 uur gefilmd tijdens onze bruiloft en heeft meteen daarna een Same Day Edit gemaakt die we aan het begin van de feestavond aan de avondgasten hebben laten zien. Hoe snel en mooi ze dit in elkaar heeft gezet is bizar, wij stonden hier van te kijken! We beoordelen haar nu al met 5-sterren en hebben nog niet eens de hele film ontvangen. We kunnen niet wachten! Super bedankt Beau!”

- Lieke & Wilbert