Trouwen op Buitenplaats Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn is een prachtige locatie om de mooiste dag van je leven te beleven. Trouwen op Buitenplaats Beeckestijn is daarom echt een feestje. De buitenplaats is ruim opgezet, de natuur eromheen is in één woord geweldig en binnen in de gebouwen is alles prachtig sfeervol en luxe aangekleed. Als trouw videograaf heb ik het voorrecht om op Buitenplaats Beeckestijn de mooiste bruiloften vast te leggen op video.

De ceremonie op de buitenplaats

In 2019 mocht ik mijn eerste bruiloft filmen op Buitenplaats Beeckestijn en ik was als videograaf direct onder de indruk. De ceremonie, borrel en de fotoshoot vonden plaats op de buitenplaats. De ceremonie was buiten opgesteld, wat een fantastisch uitzicht gaf op de tuin van Buitenplaats Beeckestijn en daarbij was op de achtergrond het geweldige hoofdgebouw te zien. De ceremonie was aangekleed met prachtige bloemen, iets waar je als videograaf van bruiloften ontzettend blij van wordt!

Nadat het bruidspaar het ja-woord aan elkaar had gegeven was het tijd om te feliciteren en te proosten. Naast dat het mooi was aangekleed, viel het mij als trouw leverancier op dat het personeel hier enorm behulpzaam was. Er werd meerdere malen aan mij gevraagd of alles goed ging en of zij wellicht nog konden helpen. Eén van de redenen waarom ik hier trouw videograaf graag kom!

De fotoshoot in het park

Na de ceremonie en de borrel hebben we met het bruidspaar prachtige foto’s en video’s kunnen maken in de natuur om Buitenplaats Beeckestijn heen. Er zijn loopgebieden met hoge bomen die oneindig lijken, parkjes met bloemen in allerlei kleuren en een haag waar je als videograaf en fotograaf heel erg blij van wordt. Na de fotoshoot zijn we verplaats naar een andere locatie, maar dit neemt niet weg dat het bij Buitenplaats Beeckestijn ook mogelijk is het fantastisch feestje te houden.

Al met al ben ik al trouw leverancier erg blij dat ik bruiloften mag vastleggen op deze geweldige plek. Niet alleen door de mooie beelden die je hier kunt maken, maar ook door het enorm vriendelijke en behulpzame personeel. Mocht je gaan trouwen op Buitenplaats Beeckstijn, kun je Wrap Videoproductie inhuren als vaste videograaf! Klik hier om contact op te nemen.

Benieuwd naar meer video’s van mijn werk? Dat kan hier!