Wrap Videoproductie

Op zoek naar een videograaf voor een bruiloft?
Neem contact op

Een bruiloft videograaf: een echte toevoeging aan jullie speciale dag!

Het inhuren van een bruiloft videograaf is niet iets wat vaak bovenaan het lijstje staat maar, zorgt voor een herinnering voor altijd. De waarde van een videograaf op een bruiloft wordt vaak onderschat. Professionele bewegende beelden leggen de sfeer van jullie bruiloft vast die je nooit meer zal vergeten door middel van een trouwvideo. Door mijn ervaring weet ik zeker dat je hier geen spijt van krijgt. Het is een herinnering die wanneer jullie maar willen afgespeeld kan worden zodat jullie weer even terug kunnen naar die speciale dag. Bewegende beelden van jullie trouwerij zullen enorm veel herinneringen oproepen. Wrap Videoproductie legt maar al te graag jullie bruiloft vast!

Persoonlijk contact met de bruiloft videograaf

Waarom jullie bruiloft laten filmen door een bruiloft videograaf?

Natuurlijk is een video van jullie trouwerij een fantastisch aandenken aan de speciale dag! Het is niet vreemd dat specifieke en gedetailleerde herinneringen na loop van tijd vervagen. Een bruiloft videograaf zorgt er voor dat je al deze momenten niet meer vergeet. Daarnaast hebben veel bruidsparen liever niet dat hun speciale dag door de gasten wordt vastgelegd met mobiele telefoons of camera’s. Door een videograaf voor bruiloften in te schakelen zorg je ervoor dat je altijd nog kan terugblikken en jullie speciale dag kan delen met niet-gasten wanneer jij dat wilt. Een ander voordeel hiervan is dat uitgenodigde gasten die helaas niet aanwezig konden zijn op deze manier toch een hele goede impressie krijgen van jullie bruiloft! Uitgebreider lezen waarom Wrap Videoproductie denkt dat een bruiloft videograaf een toegevoegde waarde is? Lees het hier!

Met welke apparatuur film je?

Als videograaf is het belangrijk met goede apparatuur te werken. Om deze reden werk ik met de nieuwste en professionele apparatuur. Voor de kenners onder ons, ik film met een Canon 5D IV en gebruik hierbij mijn Ronin. Daarnaast beschik ik over een drone (DJI Phantom) en heb ik de volgende lenzen, zodat ook in donkere situatie het beeld perfect is: Canon 16-35 2.8, Canon 24-70 2.8, Canon 70-200 2.8, Canon 50 mm 1.4.

Hoe lang duurt het monteren van de video?
In de meeste gevallen hebben jullie binnen vier weken de eerste video binnen en binnen zes weken alle video’s. Het kan voorkomen dat dit langer duurt, maar dit wordt altijd van te voren aangegeven.
Hoe krijgen we de video aangeleverd?

De video krijgen jullie in pakket twee, drie en vier aangeleverd op een USB-stick. Bij pakket een krijgen jullie de video alleen online. Alle video’s worden eerst online afgeleverd, zodat jullie ze kunnen voldoen van feedback. Pas wanneer jullie toestemming hebben gegeven dat alle video’s goed zijn, stuur ik de USB stick op richting jullie adres.

Hoe film je op zo een dag?

Op jullie trouwdag draait het om jullie en jullie vrienden en familie. Ik probeer daarom ook zo onopvallend mogelijk deze bijzondere momenten vast te leggen. Uiteraard moet ik wel eens voor iemand langs lopen, maar dit zal nooit hinder vormen voor jullie en de gasten.

Hoe werk je samen met een fotograaf?

Ook deze vraag krijg ik regelmatig van bruidsparen. Het is logisch dat fotografen soms niet heel happig zijn op videografen, omdat ze hun plek moeten ‘delen’. Dit wil niet zeggen dat een samenwerking niet goed gaat. Sterker nog, bijna alle fotografen waarmee ik heb samengewerkt bedanken mij aan het einde van de dag voor de fijne samenwerking. We willen beide onze shots hebben, dus dan kunnen we het beste gewoon samenwerken! En dit gaat altijd goed.

Wanneer moeten we betalen?

Als jullie besluiten mij te boeken voor jullie grote dag, reserveer ik de datum voor jullie. Voor deze reservering vraag ik een aanbetaling van 25 procent. Het overige bedrag mogen jullie gewoon na de bruiloft overmaken.

“Wij zijn echt super blij dat we voor Beau hebben gekozen. Onze video is prachtig! Bedankt Beau, je bent een topper!”- Adrienne & Erik

Persoonlijk contact met de bruiloft videograaf

Wat Wrap Videoproductie zo uniek maakt is het persoonlijke contact dat ik enorm belangrijk vind. Als bruiloft videograaf vind ik het namelijk enorm belangrijk dat ik precies weet wat jullie graag zouden zien op jullie grote dag. De klik tussen het bruidspaar en de videograaf moet daarnaast goed zijn. Daarom vindt Wrap Productie persoonlijk contact zo ontzettend belangrijk. Ik luister naar jullie verhaal, wensen en beeld dat jullie voor ogen hebben. Daarnaast zal er aan het begin van het traject een uitgebreide kennismaking plaatsvinden. Een week voor de bruiloft zal er nog een uitgebreid contactmoment plaatsvinden waarbij we nog eens het hele plan doorspreken. Samen zorgen we ervoor dat de videograaf op de bruiloft precies de juiste sfeer weet vast te leggen. Een herinnering voor altijd!

De werkwijze van Wrap Videoproductie

Langzaam komt de datum van de bruiloft dichterbij. Ook voor een bruiloft videograaf is er voorbereiding nodig. Ik leg je graag uit wat de werkwijze van Wrap Videoproductie is. Zo kom je niet voor verassingen te staan en kan alles soepel verlopen. We doorlopen bij iedere bruiloft standaard vier stappen.

Mijn naam is Beau Rodewijk, 24 jaar en woonachtig in Nieuw-Vennep. Vier jaar lang heb ik de opleiding Media, Informatie en Communicatie gevolgd in Amsterdam, met een specialisatie in Redactie & Mediaproductie. Ik heb dus eigenlijk alles geleerd met betrekking tot de mediawereld. Ik ben mezelf in de loop van de tijd gaan specialiseren in het maken van media en met name video’s. Tijdens een stage van een halfjaar bij een bedrijf dat gespecialiseerd is het maken van trouwfoto’s en -video’s heb ik enorm veel ervaring op mogen doen. Dit vond ik zo leuk dat ik dit ben gaan voortzetten. En zo is Wrap Videoproductie ontstaan. Inmiddels zijn we alweer twee jaar verder en heb ik al meer dan tachtig bruiloften mogen vastleggen.

Wanneer ik in de aanloop naar en tijdens jullie trouwdag samen met de gasten aanwezig ben, bouw je natuurlijk een mooie band op met de mensen om je heen. Het daarom niet gek dat er veel persoonlijke banden ontstaan. Juist dit is de kracht van Wrap Videoproductie. Wij onderscheiden ons juist door deze persoonlijke banden en de persoonlijke aandacht die wij aan jullie geven. Wij luisteren goed naar jullie wensen en leveren uiteindelijk professioneel werk voor een aantrekkelijke prijs. Willen jullie ook een trouwfilm laten maken?

Wrap Videoproductie portfolio

Natuurlijk is ieder zijn smaak en wens anders als het gaat om film en beeld. Ik geef jullie graag een kijkje in mijn portfolio als videograaf zodat jullie een beeld kunnen krijgen van mijn werk. Op deze manier kunnen jullie er ook achter komen wat jullie juist wel of niet mooi vinden! Een uitgebreide portfolio kun je hier vinden.

Vivaldisingel 151
2151 GP Nieuw-Vennep
Nederland

Neem contact op met Wrap Videoproductie

Zijn jullie nieuwsgierig of enthousiast geworden over Wrap Videoproducte? Of hebben jullie nog vragen voor Wrap Videoproductie als bruiloft videograaf? Bekijk dan ook eens de veelgestelde vragen of neem gerust contact op! Ik beantwoord graag al jullie vragen.

9 + 8 =