Tarieven

Complete Ceremonie + Speeches

€349 Jullie complete ceremonie gefilmd vanaf twee punten. Alles wat er wordt gezegd tijdens de ceremonie en speeches ontvangen jullie compleet. (deze prijs is exclusief 0.19 p/km reiskosten)

Same day edit

€249 Laat je avondgasten genieten van een terugblik op jullie dag. Deze video wordt (meestal) gemaakt tijdens het avondeten, zodat de gasten hier ’s avonds van kunnen genieten.

Ruwe materiaal

€199 Jullie krijgen al het materiaal wat geschoten is online opgestuurd.

Volledige openingsdans

€49 Een document van jullie complete openingsdans, van begin tot eind.

Drone beelden

€249 Jullie bruiloft vanaf een ander perspectief zien? Dat kan door middel van drone beelden (Let op: er zijn strenge regels verbonden aan het vliegen met een drone, het is dus niet altijd mogelijk hier gebruik van de maken. Je kunt altijd vragen naar de mogelijkheden).

Tweede videograaf

€549 – 899 Willen jullie de trouwdag vanaf meer hoeken zien? Boek dan een tweede videograaf erbij! Vraag naar de mogelijkheden

Bewaren van materiaal

Standaard bewaar ik al het ruwe materiaal drie maanden. Na deze drie maanden wordt het materiaal en de video’s verwijderd. Willen jullie een back-up houden? Dat kan! De kosten hiervoor zijn 75 euro. We bewaren het materiaal dan drie maanden langer. Je kunt dit uiteraard weer na drie maanden verlengen. 

'Ze is echt een natuurtalent! Ze is erg goed in het filmen van kleine details die de beelden mooi samen laten komen. Daarnaast is ze erg prettig om mee te werken. Erg aardig en open persoon en zeer professioneel'
-Jacky