6 redenen om een bruiloft video te laten maken

Een bruiloft is een van de mooiste momenten in iemands leven. Het is een dag vol liefde, geluk en verbinding met je partner en je dierbaren. Als je deze prachtige dag vastlegt in een video, dan kan je keer op keer de emotionele momenten, de lachende gezichten en de bijzondere sfeer van je bruiloft herbeleven. Want wat is er nou mooier om je trouwvideo keer op keer te kunnen herbeleven, misschien zelfs als je 85 bent en met de kleinkinderen koffie aan het drinken bent. Hieronder zijn maar liefst vijf redenen waarom een bruiloft video maken een goed idee is:

 1. Herbeleef de emoties:

  Een bruiloft video is de ultieme manier om de emoties en momenten van de dag te herbeleven. De video kan de liefde, het geluk, de spanning en de verbondenheid vastleggen die je op deze dag voelde. Je kan de video keer op keer bekijken en alle emoties weer opnieuw beleven. Uiteraard zijn deze beelden ook te zien op foto’s, maar met de video kun je de context zien en de secondes ervoor en erna.

 1. De details:

  Een bruiloft heeft veel details waar je tijdens de dag overheen kijkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de versiering bij het huis of de aankleding in de kerk en op locatie. Maar ook de prachtige kleding die de gasten aan hebben, de uitnodigingskaart die op de schouw staat, de hond met het leuke strikje om, oma die haar haren mooi in de krul heeft gedaan en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan . Een bruiloft video kan alle kleine details vastleggen die je anders zou missen. Je kan terugkijken naar het decor, de bloemen, de taart en de kleine momenten die je anders zou vergeten.

 1. Deel het met dierbaren:

  Een bruiloft video is een perfecte manier om de dag te delen met dierbaren die er niet bij konden zijn. Je kan de video delen met vrienden en familie die in het buitenland wonen of om andere redenen niet bij de bruiloft aanwezig konden zijn. Of misschien heb je wel wat collega’s die je niet hebt uitnodigt als daggast, maar wel wilt laten zien hoe de dag. Zo kunnen zij de dag ook zien en genieten van alle speciale momenten.

 1. Geef het door aan toekomstige generaties:

  Een bruiloft video is niet alleen een prachtige herinnering voor jou, maar ook voor toekomstige generaties. Je kan de video doorgeven aan je kinderen en kleinkinderen, zodat zij een kijkje kunnen nemen in jullie speciale dag.

 1. Professionele kwaliteit:

  Een bruiloft video gemaakt door professionals is van hoge kwaliteit. Het beeld en geluid zijn beiden van topkwaliteit en de professionele videograaf weet precies hoe elk moment vastgelegd moet worden. Doordat ik al meer dan 350 bruiloften heb mogen filmen weet ik precies op welk moment ik het beste kan staan om het mooiste shot te hebben. Zo krijg je een ontzettend mooie en professionele video.

 1. Je hebt er altijd de tijd voor:

  Tijdens de bruiloft is je focus op je gasten en op elkaar. Het kan zijn dat je daardoor niet op elk moment alert genoeg was om specifieke momenten vast te leggen, zelfs niet als je je telefoon in de hand had. Een professionele videograaf onderschept juist deze momenten en legt deze vast op beeld voor jullie om van te genieten. En dat met de zekerheid dat je de aankomende jaren geen spijt zult hebben van iets dat je ‘gemist’ hebt.

Het maken van een bruiloft video is een investering in een aandenken dat je de rest van je leven zal koesteren. Het vastleggen van alle details en emoties van je bruiloft in een professionele kwaliteit en gemakkelijk toegankelijke video brengt de magie van deze bijzondere dag tot leven op elke moment dat je het opnieuw bekijkt. Vrees daarom ook niet om je goed hierin te verdiepen en de juiste videograaf te vinden. Bekijk vooral mijn portfolio en vraag jezelf af of dit jullie stijl is. Mocht dit zo zijn, dan kunnen we altijd een kennismaking inplannen om te mogelijkheden te bespreken! Hopelijk tot snel. Liefs, Beau