Corona is de gelukkig nu geruime tijd achter ons en dit betekent dat ook de bruiloften eindelijk weer van start konden gaan. Dit jaar mocht ik 25 bruiloften vastleggen, waaronder vier in het prachtige Italië. Uiteraard zijn alle bruiloften fantastisch, maar deze reisjes naar het buitenland maken mijn werk extra speciaal. Alle buitenland bruiloften doe ik samen met mijn vriend Richard. Hij is second-shooter en bestuurt de drone tijdens de mooie bruiloften.

Richting Italië!

In de week van 30 augustus tot 4 september had ik twee bruiloften op de prachtige locatie Le Stonghe. Deze trouwlocatie ligt tussen de mooie heuvels en heeft een fenomenaal uitzicht over het schitterende landschap. 30 augustus vloog ik samen met Kimberley (de fotograaf), Ria (de trouwambtenaar) en Richard (second shooter en mijn vriend) vanaf Eindhoven airport richting Bologna. Vanuit hier was het nog ongeveer twee uurtjes rijden naar ons hotel. In sommige gevallen gaan wij op de dag van aankomst nog eventjes langs de locatie en langs het bruidspaar om gedag te zeggen, maar dit was helaas niet mogelijk dit keer. We kwamen laat aan, waardoor het donker was en het bruidspaar lekker aan het feesten was met hun gasten. Snel nog eventjes alle accu’s, sd-kaartjes, drone en camera’s checken en daarna ons bed in. Op naar morgen!

De bruiloft

Het is eindelijk zover! De bruiloft waar het bruidspaar lang op heeft gewacht is eindelijk hier! Rond half 11 waren we aanwezig op de trouwlocatie. Ondanks er regen voorspeld was, begon de dag prachtig met zon. Een onwijs relaxed bruidspaar die alles goed had geregeld. De bruid ging als snel in de make-up en ook de bruidegom volgde nadat hij met zijn gasten een duik in het zwembad had genomen. Nadat het bruidspaar klaar was met make-up, haren en aankleden, komt het (vind ik) mooiste moment van de dag: de first look. Terwijl de bruidegom met zijn rug naar de trap bij Le Stonghe staat en kijkt naar zijn gasten, loopt de bruid met haar vader de trap af. Op het afgesproken moment draait de bruidegom zich om en kijkt daarna zijn prachtige bruid recht in haar ogen aan, wat prachtig! Dan is het tijd voor de ceremonie. Dit keer was het niet op de locatie zelf, maar bij een prachtige open kerk midden in de stad Fano. Wauw! Zoiets moois heb ik ook nog zelden gezien. De ceremonie werd geleid door leuke, lieve trouwambtenaar Ria. Ik werk vaak samen met Ria en ik vind haar persoonlijk fantastisch! Nadat Ria het ja-woord heeft gevraagd, is het ook tijd voor wat vrienden en familie om hun zegje te doen richting het bruidspaar. Het is zo onwijs prachtig om dit persoonlijke stukje toe te voegen aan je bruiloft. Eenmaal terug op de locatie is het tijd voor de borrel, alleen breekt op dit moment de regen helaas door. Ondanks de regen mag dit de pret niet drukken en begint het bruidspaar en hun gasten aan het diner binnen. Gelukkig stopt het al snel met regenen en kunnen alle bruiloftsgasten na het diner heerlijk dansen onder de lampjes op de patio van Le Stonghe. Een heerlijke avond! Nadat we onze beelden van de avond hebben geschoten, zit het er voor ons op. We nemen afscheid van het bruidspaar en gaan weer richting het hotel met onze huurauto.

De rest van de week

Nadat we terug zijn in het hotel hebben we een paar dagen even wat tijd om bij te komen. Samen met Kimberley en Richard hebben we gewerkt met uitzicht op het zwembad, lekker gegeten en fijn gerelaxt. Helaas was het weer ook deze twee dagen niet heel fantastisch. 3 september mochten we onze tweede bruiloft vastleggen bij Le Stonghe, met net zo een mooi, lief, leuk koppel! Het was een fantastische week, waar we enorm van hebben genoten.

De eerste video van bruiloft één in Italie staat online. Met de andere drie video’s ben ik druk bezig om te monteren! Binnenkort zijn de video’s te vinden op mijn website. Vind je het leuk om al wat beelden te zien van deze bruiloften? Of behind the scenes video’s te zien? Volg mij dan even op Instagram @wrapvideoproductie of via Facebook onder Wrap Videoproductie. Bedankt voor het lezen!