Mijn droomlocaties voor het filmen van een bruiloft: IJsland, Marokko en Bali!

Als trouwvideograaf ben ik altijd op zoek naar de meest prachtige locaties om bruiloften te filmen. Ken je dat gevoel ook? Wanneer je op prachtige plaatsen komt en je jezelf afvraagt hoe het zou zijn om daar te trouwen? Nou, dat gevoel heb ik zeker! Uiteraard lijkt het mij ook fantastisch om zelf op deze mooie plekken te trouwen, maar het filmen vind ik stiekem het leukste om te doen! In deze blog bespreek ik de top drie landen op mijn bucketlist-lijst: IJsland, Marokko en Bali. Lees verder om te ontdekken waarom ik deze bestemmingen heb geselecteerd en wat ze allemaal te bieden hebben voor toekomstige bruidsparen.

IJsland:

Een paar jaar geleden ben ik naar IJsland geweest voor mijn vakantie, maar wat zou ik hier onwijs graag naar terug willen om een bruiloft te filmen. IJsland is een land met uitzonderlijke landschappen. Denk aan gletsjers, vulkanen, geisers, en fjorden. Er is dus geen tekort aan plekken om te filmen. Dit land is echt perfect voor stellen die van avontuur houden en iets anders willen dan een traditionele bruiloft. Denk aan trouwen op een gletsjer of aan de rand van een van de vele watervallen. IJsland heeft ook veel mooie accommodaties waar bruidsparen kunnen genieten van het noorderlicht in de winter en de middernachtzon in de zomer. Al met al een echt bucketlist item voor mij!

Marokko:

Ook in Marokko ben ik al een keer eerder geweest, specifiek in Marrakech. Een fantastische stad als je het mij vraagt. Marokko biedt een mix van culturen en landschappen. In de steden is er veel architectuur en cultuur te vinden en op het platteland is er veel schoonheid en natuur. Marrakech en Fez zijn populaire steden voor buitenlandse bruiloften en zeker Instagramwaardig (laat staan als je hier je bruiloft laat filmen). Woestijnen en bergtoppen bieden adembenemende achtergronden voor je ceremonie en video’s. Het mooie aan Marokko is dat het het hele jaar prachtig weer is, dus bruidsparen kunnen hier altijd trouwen. Mocht je hier gaan trouwen en een nog een videograaf zoeken, houd ik mij zeker aanbevolen!

Bali:

Dit jaar (2023) ga ik voor het eerst naar Bali. We gaan vakantie naar Bali, maar ik zou het heerlijk vinden om hier een bruiloft vast te leggen. Bali is de droomlocatie voor stellen die op zoek zijn naar een tropisch-eilandavontuur. Bali biedt adembenemende bergen, rijstterrassen en fantastische stranden. De perfecte achtergronden voor het vastleggen van de bruiloft op video. Bali biedt veel mooie trouwlocaties aan en is ideaal voor bruidsparen met veel gasten die heerlijk kunnen verblijven in één van de vele hotels. Bruidsparen kunnen hier ook volop genieten van prachtige zonsondergangen, overheerlijk eten en een bruisend nachtleven.

Het filmen van bruiloften en het vastleggen van de liefde op verschillende locaties is een groot deel van mijn passie. Zo heb ik al mogen filmen op Curacao, in Spanje, in Italie en in Frankrijk, Belgie en Duitsland. Maar, deze drie bovengenoemden landen staan toch wel echt bovenaan mijn lijstje om ooit nog een keer een bruiloft vast te leggen. Hoewel ik IJsland, Marokko en Bali op mijn lijstje heb staan, zijn er nog zoveel andere prachtige plekken in de wereld waar ik nog heen wil. Ik hoop dat dit blog jullie heeft geïnspireerd om op zoek te gaan naar jullie eigen droomlocatie, waar deze dan ook is. En mocht je op zoek zijn naar een videograaf en het leuk vinden om dit vast te laten leggen door mij, stuur dan vooral een berichtje, dit kan via mijn contactpagina!